Фото и видео заснемане

Фото и видео заснемане

Приведете марката си във фокус с професионална фотография и ангажиращо видео.

Използваме най-модерното оборудване за създаване на снимки и видеоклипове, 360 заснемане на снимки, таймлапси, фотография на продукти и други. В зависимост от избраната от вас оферта предлагаме фотосесии за брандиране, маркетинг или печат, създавайки оригинално и уникално съдържание за вашия бизнес.

Една снимка винаги е казвала хиляда думи, но в днешния свят може да каже още повече. Ангажираността се увеличава драстично в социалните медии, уебсайтовете и практически всяка платформа, когато разговорът включва снимки и видеоклипове. Нашият екип може да трансформира вашето статично съобщение в движение, което се свързва с публиката на съвсем различно ниво.

Кристиян Петров
[tt_section_title title=”Продуктова фотография”][/tt_section_title]

Изпълняваме фотография на продукти, фотография с храни и етикети, чинии и др. Имаме фотографско студио и други сцени за перфектните снимки.

[tt_section_title title=”Портретна фотография”][/tt_section_title]

Групова фотография, фотоалбуми, фотографски формати. Ние редактираме снимките със специален софтуер, за да достигнем до възможно най-добрия резултат.

[tt_section_title title=”Архитектурна фотография”][/tt_section_title]

Фотография с архитектура и интериорен дизайн. Таймлапси от строителни обекти, 360-градусово заснемане, подробности за сградата и други.

Ние сме full service маркетинг & PR агенция PRFirm. Локализирани с 3 офиса на два континента – предлагаме качествени услуги за всякакви бизнеси.