Приведете марката си във фокус с професионална фотография и ангажиращо видео.

Използваме най-модерното оборудване за създаване на снимки и видеоклипове, 360 заснемане на снимки, таймлапси, фотография на продукти и други. В зависимост от избраната от вас оферта предлагаме фотосесии за брандиране, маркетинг или печат, създавайки оригинално и уникално съдържание за вашия бизнес.

Една снимка винаги е казвала хиляда думи, но в днешния свят може да каже още повече. Ангажираността се увеличава драстично в социалните медии, уебсайтовете и практически всяка платформа, когато разговорът включва снимки и видеоклипове. Нашият екип може да трансформира вашето статично съобщение в движение, което се свързва с публиката на съвсем различно ниво.

Кристиян Петров

Продуктова фотография

Изпълняваме фотография на продукти, фотография с храни и етикети, чинии и др. Имаме фотографско студио и други сцени за перфектните снимки.

Портретна фотография

Групова фотография, фотоалбуми, фотографски формати. Ние редактираме снимките със специален софтуер, за да достигнем до възможно най-добрия резултат.

Архитектурна фотография

Фотография с архитектура и интериорен дизайн. Таймлапси от строителни обекти, 360-градусово заснемане, подробности за сградата и други.