Имейл маркетингът е една от най-бързо развиващите се и най-рентабилните форми на дигитален маркетинг, които се предлагат днес. Имайки канал за директна комуникация с клиентите си, можете да говорите за техните специфични нужди.

Предимства на имейл маркетинга:

  • Множество различни видове имейли, които могат да бъдат изпращани
  • Създаване на списък със заинтересованите потенциални клиенти
  • Постоянно пред очите на клиентите
  • Хората проверяват имейлите си по няколко пъти на ден, което ви предоставя различни възможности
  • Страхотно ROI
  • Работи в комбинация с други усилия за дигитален маркетинг
имейл маркетинг

Нашият подход към имейл маркетингът се основава на вашите нужди. Независимо дали търсите последователен информационен бюлетин, имейл взрив, за да задвижвате нов бизнес, кратка кампания, която да поддържа бранда ви, да увеличите броя на реализациите на хората, които изоставят вашата кошница в онлайн магазин, и още много неща, които можем да помогнем. Ние можем да вземем вашите данни и да използваме този списък за маркетинг по имейл или можем да ви помогнем да разработите нов и подходящ списък, на който да маркетинг съобщения. Хората имат нужди, за които вашият бизнес е решението и ние можем да помогнем и да бъдем мостът за свързване.

Маркетингът по имейл може да служи като канал самостоятелно или като “лепило” между други канали. Има една стара теория в маркетинга, наречена Правилото на седемте, която казва, че потребителят трябва да види или чуе вашата марка поне седем пъти, за да направи покупка. Това не е трудно и бързо правило, но теорията на потребителя, който вижда една марка многократно, увеличава вероятността те да преобразуват и със сигурност има смисъл. Съществува фина граница между това да бъдете най-внимателни и да показвате марката си многократно на потребителите и след това да спамите потребителя с вашето съдържание, независимо под каква форма. Чрез нашите маркетингови услуги ние се уверяваме, че се придържаме към правилния баланс, за да получите максимална експозиция, без да досаждате на вашите перспективи и потребители.

Готови ли сте да изведете дигиталния си маркетинг на следващо ниво? Обадете ни се днес, за да настроим безплатна консултация за това как имейл маркетингът може да помогне на вашия бизнес.