За нас

За нас

Винаги сме смятали, че маркетинговият пазар в България има огромно място за развитие и наличието на различни компании предлагащи дигитални услуги прави тази ниша доста конкурентноспособна. Хората зад PRFirm смятаме, че наличието на качествените услуги, които ние предлагаме до голяма степен допринасят за развитието на бизнесите, които ни се доверяват.

Предлагайки и PR към основния пакет от дигитални услуги в нашата агенция, разширяваме своите граници, защото мислим, че можем да съчетаем маркетингови услуги заедно с PR.

Стремим се да предоставяме огромна стойност за нашите клиенти и партньори, защото знаем, че отношенията между хората в бизнеса са най-важни днес.

Аптраил Халил

Това е Аптраил Халил. Един от тримата ни съоснователи.

Апи създава невероятно съдържание за нашите клиенти. Грижи се те да се позиционират по-добре в търсещите машини и управлява PPC кампании в Google.

Апи е възпитаник на Професионална гимназия по икономика “Д-р Иван Богоров”. Завършва специалност “Застрахователно и осигурително дело”. Получава бакалавърска степен в “Икономически университет – Варна”, специалност “Бизнес информационни системи”.

Стелиян Стоянов

Това е Стелиян Стоянов – един от тримата ни съоснователи.

Стелиян се грижи комуникацията с клиентите ни да бъде страхотна. Гледа да изпипа всички малки детайли по различните проекти. Създава уникални текстове и криейтив за реклами и други мероприятия. Има голям опит в организирането на различни видове събития.

Той получава бакалавърска степен във “Варненски свободен университет” със специалност “Журналистика”.

Светослав Стоянов

Това е Светослав Стоянов. Един от нашите трима съоснователи.

Светльо се грижи да увеличи продажбите и да оптимизира на максимална степен бюджетите за реклама на нашите клиенти. Създава страхотни криейтиви и се грижи отлично за присъствието на клиентските бизнеси онлайн.

Той е възпитаник на ПГИ “Д-р Иван Богоров” във Варна – специалност “Застрахователно и осигурително дело”. Получава бакалавърска степен в Икономически университет – Варна, специалност “Бизнес информационни системи”.

Ние сме full service маркетинг & PR агенция PRFirm. Локализирани с 3 офиса на два континента – предлагаме качествени услуги за всякакви бизнеси.