PRFirm е маркетингова и PR агенция. Ние предлагаме цялостни маркетингови решения за всеки бизнес. Нашият уникален стратегически подход е едно от конкурентните ни предимства пред останалите агенции. Комбинираме умни стратегии и ефективни дизайни, за да създадем изживявания, които водят до реални резултати. Ние сме маркетинг и брандинг експерти, които са обсебени от растежа на клиентските бизнеси.

От първи февруари, стартираме кампания за абонаментните ни услуги – Facebook маркетинг, Google Ads и SEO – плати 2 месеца и получи 3-ти безплатен.

Днешните потребители не са същите, като онези пред 5 или десет години. Днешните консуматори получават цялата информация за дадени продукти или услуги директно през интернет. Независимо дали става въпрос за социални мрежи, форуми или през търсещите машини като Google.

Все повече и повече се учудваме, че бизнесът у нас все още не разбира важността на дигиталните канали за развитието на техните компании. Масово все още не разбират, че интернет е доста по-добро и евтино място за реклама от традиционните варианти.

Социалните платформи осигуряват място, където хората споделят идеи, мнения, съвети и се свързват един с друг. Въпреки това все още има голям брой собственици на малки предприятия, които не се възползват от тях. Те не са наясно с ползите от маркетинга в социалните медии и как те могат да ги използва, за да увеличат значително приходите си.

  • Социалните канали подобряват бранд лоялността и популярността на фирмите
  • Социалните мрежи спомагат за SEO на сайта
  • Социалните мрежи предоставят възможност за хипер таргетиране на реклами към потребителите
  • Оптимизацията за търсачки (SEO) е един от най-важните инструменти за повишаване на онлайн видимостта на даден уебсайт

Маркетингът е неразделна част от правенето на бизнес в днешния динамичен пазар. Бизнесите трябва да се адаптират към промените на пазара и да общуват по-добре със своите клиенти онлайн.

Клиентите се променят, кварталите се развиват и хората се движат. Следователно, без силно присъствие онлайн, не е възможно един бизнес да бъде конкурентен в този технологичен и бързо променящ се свят.

Свържете се с нас и заедно можем да развием Вашия бизнес.

Имейл – Office@PRfirm.bg

Телефон – 0898455556

*Промоцията е валидна само за НОВИ клиенти

**Периодът на кампанията е от 01/02 до 15/02 2019 година