Как да се свържете с Facebook и да получите помощ, когато имате нужда?

Случвало ли ви се е да се свържете с Facebook относно проблем, който имате? Сигурен съм, че докато правите маркетинг в социалните мрежи – поне един път ви се е случвало да възникне проблем. Като може би имате въпрос относно рекламите и сигурността. Или може би сте родител, който се опитва да коригира настройките в акаунта на вашето дете. Или може би профилът ви е деактивиран без видима причина и се нуждаете от помощ за връщането му.

В тези случаи със сигурност би било полезно да имате списък с формуляри за контакт, за да получите помощ от Facebook. Ами … затова написах в този пост!

Това е върховно ръководство за свързване и получаване на съпорт от Facebook!

Как да се свържете с Facebook и да получите помощ, когато имате нужда?

Повечето социални мрежи имат няколко форми за контакт, за да могат потребителите да съобщават за проблеми. Facebook, от друга страна, има над 100 формуляра за контакт за почти всеки проблем, който бихте могли да срещнете, докато използвате социалната мрежа.

Организирах връзките по категории и включих описание или упътване за всеки формуляр (някои формуляри са изброени повече от веднъж, ако се вписват в повече от една категория).

Достъпност

 • Access Restricted (Bad IP)Опитвате се да получите достъп до Facebook от IP (Интернет протокол) адрес, който е свързан с неправилно конфигуриран ISP (Интернет доставчик) или злоупотреби. Ако смятате, че това е грешка, моля, кажете на Facebook.
 • Accessibility for People with DisabilitiesТози формуляр е посветен на въпроси, специфични за достъпността и помощните технологии.
 • Account Disabled – IneligibleИзпратете този формуляр само ако акаунтът ви е деактивиран заради нарушаване на декларацията за права и отговорности на Facebook. Ако не можете да получите достъп до профила си по друга причина, моля, върнете се в Помощния център, за да намерите подходящия канал за контакт.
 • Facebook Ads API Standard Access ApplicationАко приложението ви вече е одобрено за основен достъп до API на рекламите, можете да използвате този формуляр, за да кандидатствате за стандартен достъп.
 • Personal Data RequestsКак да получите своите лични данни, ако имате акаунт и нямате достъп до него.

Акаунти

 • Account Disabled – IneligibleИзпратете този формуляр само ако акаунтът ви е деактивиран заради нарушаване на декларацията за права и отговорности на Facebook. Ако не можете да получите достъп до профила си по друга причина, моля, върнете се в Помощния център, за да намерите подходящия канал за контакт.
 • Account Disabled – Multiple AccountsАко в момента сте влезли в акаунта на друг човек във Facebook, моля, излезте от него и след това се върнете към този формуляр, като използвате бутона за връщане на браузъра си.
 • Account Disabled – UnderageFacebook изисква всички членове да са на поне 13 години. Моля, предоставете следната информация, за да може Facebook да потвърди вашата възраст.
 • Report an Impostor AccountАко някой е създал акаунт във Facebook, който се преструва, че сте вие или някой, когото познавате, моля, използвайте този формуляр, за да подадете отчет.

Реклами

 • Ads Pending ReviewПомощен формуляр за изчакващи реклами в продължение на повече от 24 часа.
 • Ads Billing InquiryПомощ за конкретни такси, управление на реклами, използване на ваучери и методи на плащане.

Деца

 • Child Data RequestПолучаване на информация за акаунта на дете преди изтриването му.
 • Report an Underage ChildАко смятате, че има дете на възраст под 13 години, използващо Facebook, моля, използвайте този формуляр, за да подадете отчет.

Авторски права и запазени марки

 • Copyright Report FormИзползвайте този формуляр, за да докладвате за съдържание, което смятате, че нарушава търговска марка или нарушава вашите авторски права.
 • Trademark Complaint Inquiry FormИзползвайте този формуляр, ако съдържанието ви е премахнато поради оплакване на нарушение на търговска марка и смятате, че това съдържание не би трябвало да бъде премахнато.
 • Trademark Report FormИзползвайте този формуляр, за да съобщавате за съдържание, което смятате, че нарушава вашата търговска марка.

Данни

 • Child Data RequestПолучаване на информация за акаунта на дете преди изтриването му.
 • Data Use Policy QuestionsТози формуляр е само за въпроси или разяснения, свързани с политиката на данни на Facebook (известна също като Политика за поверителност) или споразумението на Facebook с TRUSTe.
 • Personal Data RequestsКак да си получите личните данни, ако имате акаунт, ако нямате или нямате достъп до него.

Имейли

 • Didn’t Receive Confirmation EmailМоля, попълнете този формуляр, ако имате проблеми с потвърждаването на вашия Facebook акаунт. Не забравяйте да опишете нещата точно така, както се появяват в акаунта ви.
 • Email Address Already in UseАко вече има акаунт във Facebook, свързан с вашия имейл адрес, и не притежавате този акаунт, моля, използвайте този формуляр, за да ни уведомите.

Обратна връзка

Инстаграм

 • Report a Photo or Video for a Violation of Your Privacy Rights on InstagramТози формуляр е запазен, за да могат хората да съобщават за потенциални нарушения на техните права на поверителност относно изображения в Instagram.
 • Instagram Requiring Login Every TimeАко Instagram ви изхвърля всеки път, когато излизате от приложението, моля, попълнете информацията по-долу.

Вход

 • Report a Login IssueАко имате проблеми с влизането или с паролата си, сте попаднали на правилното място. Моля, използвайте този формуляр, за да ни кажете за проблема, който срещате.
 • Security Checks Preventing LoginАко имате проблеми с влизането в акаунта си поради проверки за сигурност, сте попаднали на правилното място. Моля, използвайте този формуляр, за да ни кажете за проблема, който срещате.

Потребителско име

 • Changing Your Language-Specific NameПредоставете информация, така че Facebook да потвърди, че вашето специфично за езика име е вашето автентично име.
 • My Name Wasn’t AcceptedАко не сте успели да се регистрирате за Facebook с вашето автентично име, моля, попълнете формата по-долу, така че съпорта на Facebook да ви помогне да настроите името си.
 • Verify Your NameПоддръжката на Facebook временно спря вашия акаунт, защото установи, че вашият Timeline не показва автентичното ви име? Моля, предоставете следната информация, за да може поддръжката да потвърди вашето автентично име и да актуализира акаунта ви.

фейсбук страници

Страници

 • Page Admin Security CheckАко не сте успели да завършите онлайн проверката за сигурност на Facebook, можете да потвърдите, че това е вашият акаунт, като изпратите на Facebook копие от вашата лична карта.
 • Request for Community-Created Page ReviewАко смятате, че вашата страница е неправилно категоризирана като създадена от общността страница, Facebook ще се радва да преразгледа решението. Моля, обърнете внимание, че самата страница не се е променила. Той все още е във Facebook и феновете все още могат да си взаимодействат с него, както винаги.
 • Your Feedback about Pages InsightsУведомете Facebook какво могат да направят, за да подобрят вашето преживяване с Pages Insights.

Начини на плащане и плащания

Снимки и видеа

 • Privacy Rights – Photo Removal RequestТози канал е запазен за хората да съобщават за потенциални нарушения на техните права на поверителност относно изображения във Facebook.
 • Privacy Rights – Video Removal RequestТози канал е запазен за хората да съобщават за потенциални нарушения на техните права на поверителност относно видео клипове във Facebook.

Някои форми за контакт имат множество опции. В зависимост от избраната от вас опция ще ви бъде показан действителният формуляр или пренасочен към свързани форми за контакт или допълнителна информация.

Посъветвайте се с официалната общност на Помощния център на Facebook

Друг начин да получите помощ при проблеми с Facebook е да се свържете с други потребители във форума на общността на Facebook.

Можете да разглеждате въпроси по теми или да използвате полето за търсене в горната част на страницата.

фейсбук съпорт

Финални думи

Когато имате проблем, предлагам да запазите този списък, за да го разрешите и да ви бъде под ръка.

Ако изпратите съответния формуляр за контакт във Facebook, попитайте официалната общност на Помощния център и започнете дискусия в съответната официална публикация на страницата, вероятно ще получите необходимата подкрепа.

Не забравяйте също да включите ресурси извън Facebook, като например потребителски групи в други мрежи и хора, които познавате.

Какво правите, когато имате проблем във Facebook? Моля, споделете в коментарите!

62 comments

 • Александра

  Александра

  Reply

  Кога ще ми върнете акаунта

 • Георги

  Георги

  Reply

  Моля, да бъде отблокиран бутона за покана на желаещи да се включат в група “Успокояване и тонизиране на дами”.
  Благодаря!
  Георги Ламбаджиев

 • Пенка Димчева

  Пенка Димчева

  Reply

  Здравейте. Блокираха ме без някой да обясни защо?Някой е докладвал и от ФБ изобщо без да са наясно с обстоятелствата, директно са ме блокирали за 7 дни. Категорично не зная за какво съм блокирана и държа да изясня недоразумението, но като търся в ФБ ми дава тонове напълно безполезна информация, но не и начин да се свържа директно с екипа. Ако е възможно да ми обясните, как да го сторя, къде точно мога да пиша до екипа на ФБ, относно изясняване на недоразумение?

  • Veronika Lateva

   Veronika Lateva

   Reply

   Искам да знам как може да ми се отключи акаунта и защо ми се заключи при актуализация на телефона . Искам да си върна акаунта обратно !

 • Iliq Elena

  Iliq Elena

  Reply

  Защо не мога да получа код за потвърждаване на забравена парола телефонния ми номер е същия но не ми изпраща sms какво трябва да правя нищо не съм направил което не бива да правя актуализира се приложението и ми изписа влезте в алкалната си въвеждам телефонния номер след като съм забравил паролата но не получавам SMS с код за потвърждение

 • Tatyana Boyadzhieva

  Tatyana Boyadzhieva

  Reply

  Bulgaria isn’t in the list of eligible regions for paid online events. The Bulgarian citizens don’t have access to such events or streeming due to that fact. May you advice how it can be changed?

  България не е в списъка на страните, отговарящи на условията за платени онлайн събития / стрийминг. Това ни лишава от възможността да плащаме и да гледаме онлайн. Как може това да се промени?

  • Аптраил Халил

   Аптраил Халил

   Reply

   Когато компанията пусне опцията, ще можем да се възползваме от нея. Но за момента, правилата и ситуацията е такава. Ограничени сме.

  • Spas Атанасов

   Spas Атанасов

   Reply

   please help my account has been hacked

 • Mihaela

  Mihaela

  Reply

  Защо не мога да получа код за потвърждаване на забравена парола телефонния ми номер е същия но не ми изпраща sms какво трябва да правя? Моля, да отговорите на мейла goranova_68@abv.bg

 • Радостина Димитрова

  Радостина Димитрова

  Reply

  Здравейте.
  Блокиран ми е профила без някой да обясни защо?
  Съобщението което излиза е
  “Получихме информацията ви
  Ако все пак установим, че не сте навършили необходимата възраст, за да използвате Facebook, акаунтът ви ще остане дезактивиран. Това се дължи на факта, че акаунтът ви не следва нашите Условия на услугата.
  Непрестанно се грижим за защитата на хората във Facebook, така че дотогава не можете да използвате акаунта си.”
  Освен това някой е сменил паролата от
  IP адрес: 77.70.7.45
  Приблизително местоположение: Sofia, 22, BG
  Паролата ви във Facebook е променена на Вторник, 5 януари 2021 г. в 11:12 ч. (UTC+02).
  Не съм ходила в София от месеци
  Не зная за какво съм блокирана и държа да се изясни причината.
  Освен, чрез тази форма, не намирам начин да се свържа директно с екипа.
  Ако Вие не може да ми отговорите, моля да ми обясните, как/къде мога да пиша до екипа на ФБ, относно изясняване на ситуазията?

 • Rumen

  Rumen

  Reply

  Здравейте,
  Профила ми бе ограничен за 7 дни да споделя в групи в три подредни дни – на 1; 2 и 3ти януари 2021. Много е странно, защото с дни (от 27-28 декември) не бях споделял в нищо в групи. Обжалвах ограничаването, но не получавам никакъв отговор и не намирам никаква информация за възможните причини. Същото се случи с други деа профила на колеги, които също са админи на страница. Можете ли да ми помогнете в тази ситуация с някаква информация и насока?

  • Гергана Димитринова Йолова

   Гергана Димитринова Йолова

   Reply

   Здравейте, моля да ми помогнете. Ноември 2020г деактивирах акаунта си временно и от тогава не ми позволява да го активирам отново. Изписва ми,че имейла ми е несъществуващ. Освен това към акаунта си имах и страница за козметика. Чрез профила си във фейсбук съм свързана с акаунта си в инстаграм. Профила ми във фейсбук съдържа важна за мен информация и снимки, направен е през 2009г. Моля помогнете ми да си върна профила.

 • Irfan

  Irfan

  Reply

  Не мога си вляза в профила искат ми снимка на личната карта. Снимах си личният документ изпратихго но пак нищо не се получава

 • Стефан Янакиев

  Стефан Янакиев

  Reply

  Здравейте.
  На 01.01.2021ми беше болкиран профила.
  Съобщението което излиза е
  Получихме информацията ви
  Ако все пак установим, че не сте навършили необходимата възраст, за да използвате Facebook, акаунтът ви ще остане дезактивиран. Това се дължи на факта, че акаунтът ви не следва нашите Условия на услугата.
  Непрестанно се грижим за защитата на хората във Facebook, така че дотогава не можете да използвате акаунта си.”
  Моля за съдействие възможно най бързо понеже голяма част от моите бизнесконтакти са в месинджър.

  • Мариян Бахарев

   Мариян Бахарев

   Reply

   Аз имам същия проблем ти справили се с това.

 • Евелина Илиева

  Евелина Илиева

  Reply

  Здравейте бихте ми ли казали как да си върна фейбука от 3 седмици се мъча да го оправя и никъв код не ми идва нито на телефона нито на емейла 2 3 пъти ми дойде код слагам го и не става моля ви се помогнете ми да си върна фейбука

 • Яна

  Яна

  Reply

  Здрвейте,моля ви да ми помогнете
  Имам проблем с моята група.
  Администратор и модератор съм,но когато искам да одобря хората които искат да влезнат в групата ми изписва : Това съдържание не е достъпно в момента
  Когато това се случи, обикновено причината е, че собственикът е споделил съдържанието само с малка група хора, променил е кой може да го вижда или го е изтрил. ????

  Ако има възможност,да се одобрява както всяка група.Благодаря

 • Яна

  Яна

  Reply

  Оправих го.Благодаря

 • Radoslav

  Radoslav

  Reply

  Здравейте , искам да си възстановя фейсбук профил с поща rado_8850@abv.bg
  Получавам съобщение на пощата :
  Здравейте, Radoslav,
  Паролата ви във Facebook е променена на Неделя, 28 март 2021 г. в 14:09 ч. (UTC+03)
  Когато искам д авляза в фб се появява:
  Изберете проверка на сигурността
  Как искате да потвърдите самоличността си? Можете да опитате с всяка опция няколко пъти.
  Научете повече
  Получете код на имейла си
  Имейла е : Изберете имейл адрес и ще ви изпратим 8-цифрен код
  r*******a@abv.bg
  Този мейл не го ползвам .
  Защо идва код на него , а не на rado_8850@abv.bg
  Моля да го оправим.

 • anita

  anita

  Reply

  zashto ne mi idva koda sletkato sam si zabravila parolata natiskam i pak ne idva

 • Мая

  Мая

  Reply

  Здравейте ,
  Фейсбук профилът ми беше хакнат преди два дни. Пробвах различни начини да го оправя,
  но не се получава.
  Искам да си възстановя фейсбук профил с поща m_jovcheva@proarch-bg.com
  Получила съм съобщение на пощата :
  Здравейте, Maya,
  Получихме заявка за нулиране на вашата парола във Facebook.
  Въведете следния код за нулиране на паролата:
  Друг вариант е директно да промените паролата си.
  После съм получила:
  Здравейте, Maya,
  Паролата ви във Facebook е променена на Понеделник, 19 април 2021 г. в 20:45 ч. (UTC).
  IP адрес: 209.58.130.45
  Приблизително местоположение: San Francisco, CALIFORNIA, US
  Ако сте направили това, можете спокойно да пренебрегне този имейл.
  Ако не сте направили това, защитете акаунта си.
  След това съм получила:
  Здравейте, Maya,
  Основният ви имейл адрес ви е променен на Понеделник, 19 април 2021 г. в 20:47 ч. (UTC).
  Ако сте направили това, можете спокойно да пренебрегне този имейл.
  Ако не сте направили това, защитете акаунта си.
  Аз не съм видяла тези съобщения. Видях ги след като ми беше забранен достъпа до профила.
  Как мога да оправя този проблем. Никъде не откривам нормална връзка с някакъв екип на фейсбук който може да ми окаже съдействие?
  Благодаря предварително.

  • Mariqna veselinova

   Mariqna veselinova

   Reply

   Zabravix si parolata za fesbuk na Mariqna veselinova

 • Божана

  Божана

  Reply

  Здравейте, разбрах миналата седмица, че от бизнес страницата на мои клиенти, някой е заплатил реклами на стойност общо 2500 $ за турска кампания. Блокирахме картата и писахме на Facebook, Но нямаме отговор. Имал ли е някой подобен проблем и можете ли да ми дадете съвет как да процедираме. Благодаря!

  • Аптраил Халил

   Аптраил Халил

   Reply

   Здравейте, свържете се първо с банката за този проблем. Има ли сме такива случки при наши клиенти и Фейсбук няма практика да връща сумите…

 • Ивайло

  Ивайло

  Reply

  Здравейте.Нямам достъп до акаунтът си с имейл contacts@stoyanovdent.bg.При опит да вляза получавам следното съобщение:Ивайло,Your account has been locked.We saw unusual activity on your account.This may mean that someone has used your account without your knowledge.Account locked may19 2021.To protect you your profile is not visible to people on Facebook and you cant use your account.
  Успях да си сменя паролата но въпреки това нямам достъп до фейсбук страницата си.Имам нужда от помощ.Благодаря.

 • Alek Rumenov

  Alek Rumenov

  Reply

  Здравейте, акаунта ми е спрян от 3 седими поради това,че съм постнал нещо преди една година и някой ме е докладвал,даже нямам на идея за какво стана на въпрос, та заявил съм преглед но все още не мога да ползвам профила си.
  Мога да вляза в профила,но не мога да ползвам нищо,излиза ми съобщение,че има Заявен Преглед и ако остановят,че има нередности то акаунта ми ще остане деактивиран..
  със този акаунт работя и управлявам страница и ми е много важен.
  Как да разбера да ли профила ще остане деактивиран?
  Защо след 3 седмици все още нямам отговор по имейл?
  имам опция за: изтегляне на информация,но като я кликна и ми излиза същото съонщение което гласи Заявен е преглед
  Ако установим, че публикациите или коментарите ви не следват нашите Стандарти на общността, акаунтът ви ще остане дезактивиран.
  Непрестанно се грижим за безопасността на хората във Facebook, затова не можете да използвате Facebook, докато публикациите и коментарите ви се преглеждат.

  моля за съпорт,чакам вашият отговор.

 • Morena Todorova

  Morena Todorova

  Reply

  Здравейте как мога да подам жалба срещу една госпожа която е администратор на една група :забелязано в Долна Митрополия , която не ме допуска до групата, не знам по каква причина.Казва се Лили Димчева Тодорова.Тя нарушава правата ми по член 39 от Конституцията на Република България.Аз живея в този град и искам да участвам в групата.Благодаря

 • Aleksandar Skabrin

  Aleksandar Skabrin

  Reply

  НА КАКВО ОСНОВАНИЕ МЕ БЛОКИРАТЕ ОТНОВО ЗА 30 дни въпреки че има в пъти по неприятни вербални коментари в мрежата без наказание – за ДИСИДЕНТ ли ме имате – ЗАЩО МЕ ЦЕНЗУРИРАТЕ

 • Alek

  Alek

  Reply

  Акаунта ми беше дезактивиран за 30 дена,за причина която дори не знам!,пишеше,че имам право на опция Преглед който важи също за 30 дена,и ако остановите, че наистина съм направил някаква глупост то акаунта ми ще остане Дезактивиран завинаги, та аз заявих ПРЕГЛЕД още на същият ден когато ми заключихте профила, това беше преди 34-35 дена ,тоест 30 дена за минали преди една седмица,Акаунта ми е все още дезактивиран и всеки път когато вляза в профила и ми пише, че ми остава само 1 ден за преглед ,и така в продължение на една седмица, Моля дайте ми отговор ще го спирате ли акаунта или не? от този акаунт управлявам страница,която е видима за всички,но профила ми не е видим за никои. даже имате линк където пише, че може да си изтегля информацията от фб, като кликна и ми пише ГРЕШКА и не мога да си я взема, та отговорете ми да знам какво да правя защото 35 дена ми спирате работата за нещо което даже не знам какво е,за нещо което някой болен мозък ме репортнал без причина.. та ще ми триете ли профила или не,и ако ще го триете моля направете го,че да си направ нов,защото от този профил страницата ми е ВИДИМА за всички и ако направя още една така ва страница няма да е добре… СВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА ПОНЕ ЕДИН ПЪТ

 • Валери

  Валери

  Reply

  И вие от фейса ли сте корумпирани както служебното правителство,колко дави евро дави преведи зада неме блокирате?

 • svilena

  svilena

  Reply

  Здравейте, опитвам да си отворя профила на телефона, а ми излиза, че все едно съм създала нов профил. Тел. ми е 0878829498

 • Магдалена Дончева

  Магдалена Дончева

  Reply

  Днес 28.06.2021г.получих предупреждение за акаунта си и не ми се показва за какво точно съм най-вероятно докладвана! Последно време се размахват наказания във ф.б. без поводи! Просто несъгласие на някой с поста ти или на някой не си симпатичен и хоп без обяснения ти идва наказание!

 • Павел Боев

  Павел Боев

  Reply

  Без здравейте , защото не се отнасяте коректно към потребителите си ! Блокиран съм за 7 дни заради по-острото ми изказване относно исканията на ЛГБТ организации за повече права от обикновените граждани ! Моля да се запознаете с Българското законодателство и да спрете да толерирате не основателните искания на тази организация и ЕС ! Старателно обърнете внимание на чл. 6 т. 1 и т.2 от Конституцията на Република България където изрично е посочено , че всички граждани са с равни права ! Без изключение ! И е не допустимо организации като ЛГБТ да имат и искат повече права от НОРМАЛНИТЕ хора ! Самите те се поставят с тези си искания в друга група от хората ! И смятам , че е не допустимо да се блокират хора които възразяват на незаконни искания !

 • Радостина

  Радостина

  Reply

  Хакнаха ми профила във фейсбук. Първо хакнаха абв пощата, смениха паролата таю, след това хакнаха и Фейсбука ми. Пробвах абсолютно всички начини, за да си го върна, но не успявам. Паролите са сменени на всякъде.

 • Юлиян Желязков

  Юлиян Желязков

  Reply

  Здравейте! Смятам, че акаунтът ми е неправомерно блокиран. Моля за Вашето справедливо решение по възстановяването му. Винаги съм се старал да спазвам правилата Ви. Ако е нужно да изтрия нещо, качено без да съм съзнавал. Станала е грешка, явно с деактивирането на профила ми. Моля за Вашата бърза реакция. Вчера обявих в различни групи един НЕКОРЕКТЕН търговец, и мисля, че той след като е видял това, се опитва ма ми навреди. От години съм Ваш потребител и никога не съм злоупотребявал с нищо. Поздрави

 • Иван

  Иван

  Reply

  Здравейте!
  Имам проблем, с влизането във фейсбук акаунта си, с потребителско име vankata_vra4ev@abv.bg! Бих искал да докажа самоличността си и отново да имам достъп до профила си. Какво трябва да направя?

  • Стойко Паров

   Стойко Паров

   Reply

   имате ли отговор и какъв?

 • Cemal Saliev

  Cemal Saliev

  Reply

  здравей те! имам проблем с влизането на фейсбук ,забравилсъм си паролата и съм си сменил телефония номер който е реситриран в аканта ми.а имейла ми НЕ СЪМ СИ ГО въвел като въстановяване за пароли,ако е възможно да ми пратите код на емайла.

  • Nikolai Minkov

   Nikolai Minkov

   Reply

   Профила ми е хакнат

 • teo mirchev

  teo mirchev

  Reply

  И при мен проблема е същият снимах шофьорска книжка като доказателство и пак пак нищо!!!

 • Александър

  Александър

  Reply

  имам същия проблем с Ф,Б и не мога да вляз снимах си Л.К но не
  и ми остават 27 дни до окочателното закриване на Акаута ми в Ф,Б

 • Соня Бакалска

  Соня Бакалска

  Reply

  Здравейте. Спран ми е акаунта вече повече от месец, искаха му документ, изпратих, изчаках месец да мине, но нищо не се променя. Има ли смисъл да чакам още да ми възстановат профила или да се отказвам? Някой може ли да ми каже?

  • Аптраил Халил

   Аптраил Халил

   Reply

   Здравейте, ако до сега не са Ви отговорили, не очаквайте такъв. Проверете на този линк каква е ситуацията с подвърждаването на профила Ви – https://www.facebook.com/id/hub

 • Соня Бакалска

  Соня Бакалска

  Reply

  Аз съм по същия начин, имаше ли развитие по твоя въпрос или да не се надявам?

 • Николай Мирчев

  Николай Мирчев

  Reply

  Здравейте,
  Създадохме една страница на Сдружение за чиста природа и човешки права преди половин година. Явно страницата не върви и постоянно ни се предлага да теглим кредит 10 или 14 щатски долара, за да наберем членове, приятели и т.н. Какви са тези такси, кой ги определя и за какво са? Разбираме го така: платете си иначе никога няма да тръгнете… Обяснете по-подробно. Разбрахме, че става дума за пари, но никакви условия, регламент и тарифа няма. Очакваме вашия отговор. В противен случай ще приемем, че упражнявате някакъв вид цензура или рекет.

 • Лили

  Лили

  Reply

  Дезактивираха ми акаунта. Искат лична карта. Изпратих. Нищо не се случва. Виждам тук подобни оплаквания, но никой не казва дали проблемът му е решен.

 • Ани

  Ани

  Reply

  Здравейте. Направих си ФБ страница преди две седмици и днес влязох, за да редактирам нещо, но не ми позволява, пише,че съм модератор и не мога да правя ключови неща. Как е възможно да съм модератор, като лично аз съм правила тази ФБ страница и как да си стана отново администатор?

 • лука тони

  лука тони

  Reply

  Имам проблем със страницата….Страницата ми е хакната и всички които сме админи сме свалени на анализатори,включително и човекът който е създал страницата…А профилите които са хакнали страницата тоест не съществуват но се водят те админи…Възможно ли е самият facebook да ни е свалил на анализатори и какво и къде трябва да пишем за да ни се върнат админ правата..!!

 • Стойко Паров

  Стойко Паров

  Reply

  Уважаеми админи на Facebook,
  На 18 ноември 2021 г. ме блокирахте да не мога да публикувам, да реагирам и да споделям от профила си заради една моя публикация, съдържаща картинка как едно момченце пикае в тоалетна чиния от разстояние около 80 см. Картинката съм озаглавил КОНКУРЕНТ НА БРЮКСЕЛСКОТО МОМЧЕ.
  Смятам, че това ваше решение не е адекватно, защото моята публикация не нарушава стандартите на общността нито за сексуалнсот, нито за насилие и т.н.
  Моля да ме отблокирате, с което ще покажете вашата коректност при отношенията си с клиентите.
  Надявам се на вашето положително решение!
  23 ноември 2021 г.

 • Стойко

  Стойко

  Reply

  Мен ме блокираха да не мога да публиквам , да споделям , да реагирам и не ми обясниха какви стандрати нарушавам
  Публикацията ми е едно момче пикае в тоалетна чиниа от около 80 см и съм озаглави картинката КОНКУРЕНТ НА БРЮКСЕЛСКОТО МОМЧЕ
  Днес писах от тук контактната им форма на админите, защото не ми отговориха от поддръжката – ще чакам отговор

 • Valentina

  Valentina

  Reply

  Здравейте, днес исках да вляза във Фейсбук, но за мое учудване ми изписа-Сесията ви изтече.Какво означава ,и моля за отговор на пощата ми.

 • Михаил Селенски

  Михаил Селенски

  Reply

  Здр от доста време ми е блокиран профилът заради нецензурни клипове публикувани на моята стена не от мен и нямога да вляза в профилът си направих си нов но след няколко дни го спряха поради използване на 2 такива а а реално няма как да вляза в първият за да го деактивиръм защото е блокиран и немога да използвам и втория ще помоля за помощ mi6o853@abv.bg

 • Марко Марков

  Марко Марков

  Reply

  Здравейте! На 03.12.2021г., бе дезактивирана, група за забавление “Смях,Шеги и Вицове” Личният ми Фейсбук профил, като част от администрирането на групата, също беше дезактивиран. Не съм наясно защо се свързва дейността на личния ми профил с дейността на групата?! Въпреки приложената от мен обратна връзка в, която пратих и лични документи, ми бе отговорено, че акаунтът ми или дейността в него не следва Стандартите на общността. До сега, за 10 години ползване на Фейсбук , не съм имал нито веднъж наложено наказание за каквото и да е било на личният ми профил. Много съм огорчен и разочарован от управлението в Фейсбук! Въпреки това, се надявам на нов преглед на личния ми профил и евентуална отмяна на решението за дезактивирането му.

 • Ваня Майсторска

  Ваня Майсторска

  Reply

  На 7.12.2021 г. профилът ми бе деактифиран след фалшив сигнал, който няма нищо общо с политиките на Фейсбук. Какво правите с тези “фалшиви новини”?! Как санкционирате злоумишлените действия на докладвалия, който ви е излъгал, или щетите са изцяло за набедения? Очаквам по-бързо и адекватно разрешаване на възникналия проблем!

 • Силвия

  Силвия

  Reply

  Здравейте.Нямам достъп до акаунтът си с имейл silvia.daskalova.1992@mail.bg.При опит да вляза получавам следното съобщение:Your account has been locked.We saw unusual activity on your account.This may mean that someone has used your account without your knowledge.Account locked december 11 2021.To protect you your profile is not visible to people on Facebook and you cant use your account.
  Успях да си сменя паролата но въпреки това нямам достъп до фейсбук страницата си.Следвам стъпките, но така и не получавам код от страна на фейсбук във въпросният ми имейл, които писах по-горе.Имам нужда от помощ.Благодаря.

 • Polina Sergieva

  Polina Sergieva

  Reply

  Hello! On 15.12.2021 A friend called me and told me that I had uploaded “porn” on my Facebook wall. But I didn’t upload anything. He said I was hacked and logged in to change my password. I went in, but you blocked me. What should I do now? I haven’t uploaded porn. Apparently they hacked me. I changed the passwords on Facebook and in the mail. But for Facebook, I’m not sure if she’s changed. I have illegal entry in the post office. Ask for assistance.

 • Polina Sergieva

  Polina Sergieva

  Reply

  Здравейте! На 15.12.2021г. Ми звънна приятел и ми каза, че на стената си във Фейсбук съм качила “порно”. Но аз не съм качвала нищо. Той каза, че са ме хакнали и да вляза да сменя паролата си. Влезнах, но вие ме блокирахте. Сега какво да правя? Аз порно не съм качвала. Явно са ме хакнали. Смених паролите на Фейсбук и на пощата. Но за Фейсбука не съм сигурна дали се е сменила. В пощата имам нерегламентирано влизане. Моля за съдействие.

 • Деница Миларова

  Деница Миларова

  Reply

  Здравейте, на 30.12.2021 г в 18:50 часа някой е влязъл в профила ми и е качил 2 клипа със сексуална експлоатация на деца. След което профила ми е бил блокиран. Имам 2 налина за идентифициране с СМС и чрез друг имейл, оказа се че са го сменили чрез имейла ми. А на моя реален номер не ми изпраща никакви съобщения, след няколко опита ми написа: Заявили сте твърде много смс кодове и трябва да изчакате 24 часа, за да получите код. От тогава са минали 48 часа без резултат.
  Моля за съдействие.

 • Деница Миларова

  Деница Миларова

  Reply

  Hello, on December 30, 2021, at 6:50 pm, someone logged into my account and uploaded 2 videos with sexual exploitation of children. Then my account was blocked. I have 2 credits for identification by SMS and through another email, it turned out that you changed it via my email. I do not send any messages to my real number, after several attempts it says: You have requested too many SMS codes and you have to wait 24 hours to receive the code. 48 hours have passed since then without result.
  Ask for assistance.

 • Vladimir Parvanov

  Vladimir Parvanov

  Reply

  Здравейте, имам проблем с бизнес акаунта към страницата, която управлявам. Доскоро можех да пускам платени реклами, сега ми дава че ad акунтът ми е дезактивриан. Как мога да действам в тази ситуация, за да рабера причините и съответно акаунтът ми дабъде отново активен

 • Шенай Иляз

  Шенай Иляз

  Reply

  Здравейте, имам проблем, моля за помощ на 02.01 2022 ми изписа, че трябва да си защитя акаунта, след известно време ми изписа, че акаунта ми е заключен, изпратих снимка на лична карта, изпратиха ми имейл на който има линк който трябва да проследя… Проследявам изпратения линк и пак се отваря страница където ми изписва, че профилът е заключен:
  “акаунтът ви е заключен
  Видяхме необичайна дейност в акаунта ви. Това може да означава, че някой е използвал акаунта ви без ваше знание.
  Акаунтът е заключен на януари 2, 2022
  За да ви защитим, профилът ви не е видим за хората във Facebook и не можете да използвате акаунта си.
  Ще ви помогнем да минете през няколко стъпки, за да отключите акаунта си.” и до тук. Искам да си върна акаунта, но не знам как, моля за съвет…

 • Стефана Карчева

  Стефана Карчева

  Reply

  И моя акаунт е заключен от 10.01,2022г.Опитах всички възможни начини да се впиша отново,но до сега всичките ми опити са неуспешни. Изпращах документ за доказателство,направих нова регистрация със същото име,но с друга парола и имейл.Поканих старите си приятели !Стигам до там където ми искат телефон,който вече не е актуален и няма как да получа код който ми изпращат.В стария си профил имам много ценни снимки ,албуми и лична информация.Много моля,ако някой може да ми помогне !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>