Google Ads (Search, Display Network, YouTube)

Всичко е до цифрите. С десетилетие опит в дигиталния маркетинг, PRFirm е агенция за управление на PPC кампании, която може да доведе до необходимите резултати.

Друго предимство на работата с PRFirm, е нашата способност да интегрираме безпроблемно вашите маркетингови усилия, като домавим  PPC стратегия със SEO, маркетинг на съдържанието, видео продукция и други.

  • Анализ на ключови думи и аудитории
  • Изграждане на рекламни профили
  • Таргетинг стратегия на кампанията
  • Копирайтинг
  • Инсталиране и оптимизиране на фийдове за електронна търговия
  • Месечни отчети

Content маркетинг

Превръщаме интереса в действие. Няма маркетинг стратегия, която да е пълна без маркетинг на съдържанието. Оптимизацията за търсещите машини и платената реклама разчитат на изключителното съдържание за постигане на резултати.

Маркетингът на съдържанието служи за предоставяне на ценна информация, която води до действие – сега, или в бъдеще към правилната аудитория.

Ecommerce маркетинг

Всичко е до приходите и възвръщаемостта на инвестицията. Има много начини за измерване на резултатите на онлайн магазините, но най-важният измерител си остават продажбите. Именно заради това, е важно да се доверите на агенция, която ще вземе присърце затрудненията, които имате и ще подобри продажбите на електронният Ви магазин.

Разработваме и управляваме стратегията Ви въз основа на оптимални приходи. Продажбите и реализациите са силни индикатори за успех, но приходите са целта, към която PRFirm се стреми. Нашата цел винаги е възможно най-високата възвръщаемост на инвестициите от вашата платена реклама.

SEO

Организациите, които взимат под внимание своето онлайн присъствие ангажират PRFirm заради нашия различен подход към желанията на клиентите.

Как търсачките обхождат, оценяват и класират сайтовете се променя драстично. Всъщност алгоритъмът за класиране на Google вече съдържа стотици променливи, които се променят до 500 пъти всяка година. Екипът от SEO специалисти на PRFirm винаги е в крак с тези промени. Следим и се адаптираме към всяка актуализация, за да поддържаме  постоянните добри показатели, към които се стремим в своята работа.

локално SEO

Email маркетинг

Email маркетингът е основен елемент от маркетинговата стратегия за всеки вид бизнес. Няма значение дали притежавате магазин за тухли или продавате продуктите си чрез уебсайт за електронна търговия. Този маркетингов инструмент ви позволява да общувате по-добре с клиентите си, да ги информирате за стартирането на нови продукти, да ги привличате с персонализирани оферти и много други.